Another office refurbishment in Bournemouth

Want to watch a video of the finished product?

N/Doe Design was appointed by our Client, The Amphibian and Reptile Conservation Trust to support them in designing a purpose-built new office in Bournemouth. Having grown out of their current office space, the time was right for them to relocate to pastures new into a perfectly sized office just up the road. A close working relationship was formed, and the design process began.

Working on delivering the client brief and within their budget was essential. A scheme was produced to include their corporate branding, relocating some of their existing furniture, incorporate office and meeting rooms as well as a more open plan feel than their current space.

A four-person booth was used as a central focal point and was a great way to add additional seating and a splash of colour in the open plan office. This gave them a collaborate and informal meeting space for co-working.

As part of the refurbishment works we also provided exterior branded signage into the apex of the main reception lobby roof along with new additional security shutters