Transforming Big Wins offices into a modern and professional workspace

The client wanted a modern, professional workspace that made use of the natural light and architecture. The NDOE design team also aligned the correct amount of practical storage, with a contemporary integral worksurface. Frosted partitions and timber flooring finished off the whole look and feel of the space to the delight of the customer.

An asymmetrical meeting room allowed NDOE to create an interesting looking collaboration space, where presentations, board meetings and additional working space could be held.

A bright, airy and contemporary kitchen area, gave the staff of Big Win, somewhere to retire to for food or coffee etc. Gloss fronted cupboards and wood surfaces added to a homely yet clean area.

The vestibule entrance into the office space was partitioned off with semi-frosted glazing and allowed the natural light to flow through into the welcome area.